Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • L.O.G. van Critical Bit nu speelbaar op Kongregate
0

Uit Nu! • L.O.G. van Critical Bit nu speelbaar op Kongregate

by Eric Bartelson9 april, 2013

Critical Bit uit Leeuwarden wilde wel eens oefenen met het maken van een game in HTML5. Zo gezegd zo gedaan en met behulp van Construct 2 draaiden ze L.O.G. in elkaar. L.O.G.? Yep, Lots Of Guns. Een side scrolling shooter waarbij je vijanden neerknalt voor meer wapens. Geeft niet als je sterft, als je maar de kratjes oppikt die de vijanden verliezen.

Daarin zitten namelijk nieuwe lasers, raketten, kanonnen en bommen die je de volgende keer op je ruimteschip monteert. Vlieg door het levels, vermijd de rondtuimelende asteroïden en kill de eindbaas. De game is hier te spelen op Kongregate.

LOG1

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.