Nieuws
Now Reading
Video • ‘In a world…’ De release trailer van Toki Tori 2 neemt zichzelf niet te serieus
0

Video • ‘In a world…’ De release trailer van Toki Tori 2 neemt zichzelf niet te serieus

by Eric Bartelson5 april, 2013

We kennen allemaal de standaard bioscooptrailers waarin een gruizige stem de actie ondersteunt met cliché teksten. ‘In a world…’ is misschien wel de bekendste openingszin, zeker nadat de trailer voor The Comedian die woorden zo feilloos op de hak nam.

De trailer van Toki Tori 2 (geschreven door Niels ’t Hooft) speelt duidelijk met die traditie. Het resultaat mag er zijn. Het maakt de obligate releasetrailer lekker luchtig doordat het zichzelf niet zo serieus neemt. Afijn, kijk zelf maar. Na de klik de klassieke trailer van The Comedian.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.