Nieuws
Now Reading
Nieuws • Alle Nederlandse mobile developers verzamelen aanstaande woensdag in Utrecht
0

Nieuws • Alle Nederlandse mobile developers verzamelen aanstaande woensdag in Utrecht

by Redactie Online5 april, 2013

Onder de naam Dutch Mobile Game Dev meet-up zijn alle Nederlandse developers van -je raadt het al- mobile games welkom om met elkaar te praten over de laatste ontwikkelingen en het tonen van eigen werk. Deze allereerste meeting vindt op woensdag 10 april plaats in de Dutch Game Garden in Utrecht.

De Indigo arcadekasten zijn beschikbaar om games in te tonen. Briquid van Gamious, Castaway Paradise van Stolen Couch Games en An Alien with a Magnet zijn speelbaar en nog meer worden verwacht. Publisher-met-goede-doelen-intenties Gramble sponsort de drankjes. Check hier voor meer info en inschrijving.

About The Author
Redactie Online