Nieuws
Now Reading
Nieuws • Games for Health Europe verhuist naar Utrecht
0

Nieuws • Games for Health Europe verhuist naar Utrecht

by Matthijs Dierckx3 april, 2013

De derde editie van het Games for Health Europe-congres vindt plaats in Utrecht op 4 en 5 november 2013. Naast een nieuwe locatie kondigt de organisatie tevens een nieuw onderdeel aan: de academische track.

De aanmeld-procedure voor lezingen is dan ook uit elkaar getrokken in een Call for Content en een specifieke, peer reviewed Call for Papers, voor de academische track. De deadline van die laatste is op 24 mei, reguliere content voordragen kan tot 31 mei.

Games for Health is een van oorsprong Amerikaanse conferentie die sinds 2011 ook in Nederland plaatsvindt. De eerste twee edities van het congres met een sterke focus op inhoudelijke kwaliteit, voltrokken zich in het Muziekgebouw aan het ’t IJ in Amsterdam.

De organisatie heeft tevens de kaartverkoop geopend. Normale prijs voor twee dagen bedraag 499 euro, de early bird prijs is 350 euro en geldt tot 1 juni.

De gekozen venue is Mediaplaza, dat zich bevindt in de Utrechtse jaarbeurs.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.