Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Flatout Stuntman voor Android van Team6
0

Uit Nu! • Flatout Stuntman voor Android van Team6

by Eric Bartelson2 april, 2013

In samenwerking met NVidia heeft Team6 Flatout Stuntman voor Android devices gemaakt en gelanceerd op Google Play. Waarom die samenwerking? De game ondersteunt specifieke features van de Tegra mobile processor en geldt dus als  showcase voor iedereen die een Tegra 3 chip in zijn telefoon heeft.

In Flatout Stuntman is het de bedoeling de bestuurder uit zijn auto te lanceren en dan het hulpeloze lichaam met veel gevoel voor choreografie en duivels genoegen door een parkoers vol ontploffende voorwerpen en stekelige props te leiden, om vervolgens te landen in de buurt van het doel. Geen game voor mensen met een hoog empatisch vermogen, maar de sadisten onder ons vermaken zich hier prima mee. Haal de game hier, na de klik de trailer.

Vroooem… Boem! Auw.

Flatout Stuntman

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.