Nieuws
Now Reading
GDC 2013 • Op stap met een arcade-kast van karton (video)
0

GDC 2013 • Op stap met een arcade-kast van karton (video)

by Matthijs Dierckx28 maart, 2013

Zoals we eerder schreven liet de Dutch Game Garden speciaal voor Indigo San Francisco een nieuwe versie ontwerpen van de vaste arcade-kasten voor die expo. Naast de uiteindelijke houten versie bedacht de ontwerper tevens een nog goedkopere optie: karton. Minder houdbaar, maar minstens zo cool. Ter promotie van Indigo SF lopen enkele DGG’ers door San Francisco met die kartonnen kasten. En dat ziet er zo uit:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.