Nieuws
Now Reading
GDC 2013 • Eerste trailer van Metrico van Digital Dreams
0

GDC 2013 • Eerste trailer van Metrico van Digital Dreams

by Eric Bartelson27 maart, 2013

De game ging gisteravond in première bij het PlayStation indie event en is nu dan ook vrijgegeven voor het gewone publiek. Metrico van Digital Dreams laat spelers rondlopen in een wereld gemaakt van infographics.

Niet helemaal duidelijk wat ik bedoel? De trailer zal je ook niet veel verder helpen. Het is een teaser. Nog even geduld voor gameplay. Volgens Geert Nellen van Digital Dreams duurt het zeker nog een jaar voordat de game uitkomt. Bewegend beeld na de klik.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.