Nieuws
Now Reading
Nieuws • GDC 2013 is begonnen, Control is erbij
0

Nieuws • GDC 2013 is begonnen, Control is erbij

by Eric Bartelson25 maart, 2013

De Game Developers Conference 2013 in San Francisco is vandaag van start gegaan. Het is inmiddels de 26e editie van het evenement, dat ooit heel bescheiden begon in de huiskamer van Chris Crawford.

Control is ook weer aanwezig en doet dagelijks verslag. Hou dus de website in de gaten, want we updaten op de meest onmogelijke tijden in verband met het tijdsverschil. De 10e internationale editie van Control Magazine wordt tijdens de GDC verspreid via de officiële kanalen, omdat we official Media Partner zijn. Lees ‘m alvast online hier of klik in de balk rechts op de cover. Stay tuned!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.