Control
Now Reading
Lees Online • Lees nu de complete Control #33 online
0

Lees Online • Lees nu de complete Control #33 online

by Matthijs Dierckx25 maart, 2013

Voor iedereen die hem niet in hardcopy ontvangt, lees nu de complete Control #33 online. Met artikelen over de Staat van de Nederlandse Gamesindustrie, een interview met Triumph Studios, nieuwe devices, Serious Games in 2013, Nederlandse developers in het buitenland en meer. De prachtige cover is van Dick Grinwis.

Klik hier voor iPad/Android-versie (browser) & PDF

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.