Nieuws
Now Reading
Nieuws • Toki Tori 2 komt uit op 4 april en zie de wereld door de ogen van het gele kuiken
0

Nieuws • Toki Tori 2 komt uit op 4 april en zie de wereld door de ogen van het gele kuiken

by Eric Bartelson22 maart, 2013

Toki Tori 2 heeft een releasedatum! Op 4 april is het de eerste Nederlandse game op de Wii-U. Two Tribes laat in een blogpost weten dat het spel wat extra vertraging heeft opgelopen omdat Nintendo het in eerste instantie afkeurde vanwege een crash bug. Die is nu gefixd en hoewel het spel nog niet terug is van de lot check is de Amerfoortse developer vol vertrouwen dat Toki Tori er dit keer probleemloos doorheen waggelt.

In de voor deze gelegenheid vrijgegeven video zien we we veel actie uit de nieuwe open-wereld-puzzelgame en prachtige locaties die we zeker gaan bezoeken. Maar de echte verrassing zit ‘m in het staartje van de trailer. Dan zien we opeens de wereld door de ogen van Toki Tori zelf. Het kuiken vliegt hoog boven de wereld (de world map) en zoekt een nieuwe plek om te landen. De schaduw op de grond toont een spanwijdte die veel groter is dan die van Toki zelf, dus we vermoeden dat hij wordt opgetild door een andere vogel. Kijk zelf! Na de klik.

Vlieg Toki Tori, vlieg!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.