Nieuws
Now Reading
Nieuws • Luftrausers van Vlambeer ook op PS3 en Vita
0

Nieuws • Luftrausers van Vlambeer ook op PS3 en Vita

by Eric Bartelson22 maart, 2013

Voor Vlambeer volgers niet écht heel schokkend nieuws, maar natuurlijk wel leuk voor het Utrechtse indie duo. Luftrausers, de opvolger van de knetterende Luftrauser, komt binnenkort (‘deze lente’ volgens het persbericht) uit op PlayStation 3 en PlayStation Vita via PSN. Mooie platformen toch? Maar daar stopt het niet hoor, ook PC, Mac en Linux worden aangedaan via Steam en andere downloadkanalen. Het is na Super Crate Box voor de PS Vita de tweede keer dat Vlambeer met Sony samenwerkt.

Luftrausers… wat was dat ook alweer? Hey kijk! Een trailer. Na de klik vertellen de Vlamberen zelf over de nieuwe features in de sequel.

Vraag het een Vlambeer:

LUFTRAUSERS – Questionnaire from Vlambeer on Vimeo.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.