Nieuws
Now Reading
Nieuws • De-Game-Zonder-Naam van Isotx heeft een naam: March of War
0

Nieuws • De-Game-Zonder-Naam van Isotx heeft een naam: March of War

by Eric Bartelson22 maart, 2013

De nieuwe cross-platform-turn-based-war-game die Isotx twee weken geleden aankondigde onder de werktitel Game X is omgedoopt tot March of War. Het is een MMO waarin duizenden spelers tegelijk kunnen spelen tegen elkaar of de computer op PC, Mac en iOS en Android tablets. March of War heeft een alternatieve jaren ’40 dieselpunk setting waarin zes partijen strijden om de totale macht.

De eerste twee facties zijn ook meteen bekend gemaakt: de European Alliance, in het bezit van imposante Walkers en de United Republic, bewapend met retro-futuristische vliegtuigen. Na de klik concept art die de sfeer en stijl van de game weergeeft.

Alliance_Officer Republic_Bazooka Union_Sickle

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.