Nieuws
Now Reading
Lees online • Control International #10 – GDC San Francisco edition
1

Lees online • Control International #10 – GDC San Francisco edition

by Matthijs Dierckx18 maart, 2013

Volgende week in San Francisco, nu al online: de nieuwe Control International.

De cover is ontworpen door Natalie Hanke (coffeemakescreative.com) in Hexels. Speciale dank verder aan Rami Ismail die een dag (nacht…) voor de launch van Ridiculous Fishing nog heeft meegeholpen met schrijven en correcties — en natuurlijk iedereen bedankt die aan de lijst heeft bijgedragen (sorry, we hadden geen ruimte voor alles suggesties).

Klik hier voor de mobile friendly-versie (iPad e.d.): issuu.com/controlmagazine/docs/controlinternational10

Inhoud:

  • 38 most influential game mechanics
  • No Entry for IGF-finalist from Iran
  • FPS: Why do we Kill?
  • The Changing Nature of Storytelling
  • Bringing Tomb Raider to PC & PS3
About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.