Nieuws
Now Reading
UitNu! • Ridiculous Fishing is er. Heus. Nu. In de App Store.
1

UitNu! • Ridiculous Fishing is er. Heus. Nu. In de App Store.

by Matthijs Dierckx14 maart, 2013

We hebben er al zo vaak over geschreven, dus we houden het kort: Ridiculous Fishing staat in de App Store. Nu. Vlambeers absurde vis-en-schiet-spel ontvangt wereldwijd hoge scores en positieve kritieken. En eerlijk, de game heeft een prachtige art-style, een verslavende mechanic en is bijzonder goed gebalanceerd.

Over exposure (haha) heeft de game niet te klagen, maar weinig site maken het zo bont als Pocketgamer.co.uk, dat besteedt maar liefst zes (!) posts aan de iOS-game, inclusief de review (9). IGN.com maakte een leuke video (met wat mij betreft iets te veel spoilers, maar ach) en TouchArcade bekroont de game met 5 sterren.

Bekijk vooral ook de leuke launch trailer (doe dat hier of op ridiculousfishing.com waar de trailer op een wel heel originele manier is gepresenteerd).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.