Nieuws
Now Reading
Nieuws • Little Chicken zoekt Beta testers voor nieuwe KLM game
0

Nieuws • Little Chicken zoekt Beta testers voor nieuwe KLM game

by Eric Bartelson8 maart, 2013

Little Chicken Game Company werkt aan een strategy game voor de KLM. Het is de bedoeling in de game om zelf een luchtvaartmaatschappij te beginnen in 1919 en te laten groeien ver in de toekomst. Op deze manier krijgt de speler inzicht in de business van de KLM en de mogelijkheden en moeilijkheden die een groeiende luchtvloot met zich meebrengt. Om de game goed te testen is Little Chicken op zoek naar spelers voor de Beta versie. Ben je in het bezit van een iOS device en je bent benieuwd naar de game schrijf je dan snel hier in. Binnenkort meer info over de game.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.