Nieuws
Now Reading
Nieuws • Toki Tori 2 is klaar, maar nog heel even geduld voor de eerste Wii-U game uit Nederland
0

Nieuws • Toki Tori 2 is klaar, maar nog heel even geduld voor de eerste Wii-U game uit Nederland

by Eric Bartelson7 maart, 2013

Anderhalf jaar hebben de mannen van Two Tribes er over gedaan om Toki Tori 2 te ontwikkelen en deze week is hij dan eindelijk klaar. De game ligt nu ter check bij Nintendo en na goedkeuring staat niets het gele kuiken in de weg om uit te komen op de digitale shop van de Wii-U. De platformhouder bepaalt de releasedatum dus dat is nog even afwachten, maar het is vrijwel zeker dat het nog deze maand gaat gebeuren. Tot die tijd kan je kijken naar deze sneak peek time lapse video van de game.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.