Control
Now Reading
Reminder • Laatste kaarten voor het Indie Games Concert morgenavond
0

Reminder • Laatste kaarten voor het Indie Games Concert morgenavond

by Matthijs Dierckx1 maart, 2013

Morgenavond is het zover, dan vindt in Hilversum het eerste Indie Games Concert plaats. Het Ludwig Ensemble speelt een indrukwekkende setlist met muziek uit tal van bekende indie games. Er is nog een aantal kaarten te koop (voor slechts 10 euro!) dus snel hier klikken mocht je erbij willen zijn (en probeer je niet ergeren aan dat vreselijke Event’brite’).

Een deel van de setlist:

 • Awesomenauts
 • Kids vs Goblins
 • Minecraft
 • Journey
 • Braid
 • Super Meat Boy
 • FEZ
 • Sword and Sorcery
 • Dear Esther
 • World of Goo.
 • Super Crate Box
 • Dinner Date
 • Remembering
 • Speelbaar: Cello Fortress

Hilversum • zaterdag 2 maart 2013 • Kaarten zijn hier te koop voor 10 euro. Meer informatie vind je op de Facebook-eventpage van het concert.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.