Nieuws
Now Reading
Video • Eerste gameplay beelden van An Alien with a Magnet van Rejected Games
1

Video • Eerste gameplay beelden van An Alien with a Magnet van Rejected Games

by Eric Bartelson27 februari, 2013

Rejected Games is het bedrijf van Lukas Hoenderdos, die na een paar jaar Paladin Studios nu wel eens zelf een game wil maken. Die eerste game is An Alien with a Magnet. Hoenderdos doet het design en programmeerwerk, voor het uiterlijk werkt hij samen met Ricardo de Zoete van RZDesign.

Onderstaande video is de tweede teaser trailer en laat wat gameplay zien van een early build. De release staat vooralsnog op ´een maand of twee´, dus nog even geduld. De game komt uit vioor iOS en Android. Na de klik.

Voor artist Ricardo de Zoete is het inmiddels zijn tweede iOS game. Samen met Barry Kostjens maakte hij eerder Push Panic, die inmiddels twee miljoen keer is gedownload. Het tweetal is inmiddels bezig met een nieuwe game, namelijk Hyper Breaker Turbo. Maar daar later meer over.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.