Nieuws
Now Reading
Video • ‘Hurmen Holst’ toont Killzone Shadow Fall tijdens Amerikaanse talkshow
0

Video • ‘Hurmen Holst’ toont Killzone Shadow Fall tijdens Amerikaanse talkshow

by Matthijs Dierckx22 februari, 2013

Guerrilla Games’ baas ‘Hurmen Holst‘ is wel vaker bij de Amerikaanse talkshow host Jimmy Fallon op bezoek geweest. De vorige keer ging de host uit zijn dak bij het zien van 3D-beelden. Dit keer had onze ‘Hurmen’ de eer de PlayStation 4 te introduceren aan het Amerikaanse kijkbuispubliek.

Uiteraard ging dat aan de hand van Guerrilla’s upcoming Killzone Shadow Fall. Zie — en zeker: hóór — het resultaat:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.