Nieuws
Now Reading
Nieuws • Ook Nixxes aan de slag met de PlayStation 4
0

Nieuws • Ook Nixxes aan de slag met de PlayStation 4

by Matthijs Dierckx21 februari, 2013

Je moest heel goed opletten, maar tussen alle logo’s van publishers en developers ontwaarden we ook het logo van de Nederlandse studio Nixxes. De Utrechtse tech-wizards porten AAA-games als Tomb Raider en Deus Ex naar diverse platformen. En dat doen ze dus nu ook naar de PlayStation 4.

In elk geval twee Nederlandse bedrijven dus die voor PlayStation 4 ontwikkelen, wellicht volgen er snel meer. Zeker nu Sony zo duidelijk de deur openzet naar indie’s.

NIXXES1

Dank Alessandra van Otterlo met je eagle eyes!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.