Nieuws
Now Reading
Nieuws • RageSquid’s Sheriffs and Sombreros wint Kleine Uil 2013
2

Nieuws • RageSquid’s Sheriffs and Sombreros wint Kleine Uil 2013

by Redactie20 februari, 2013

Vorig jaar zaten ze er al dicht bij, het studententeam/indie gamestudio RageSquid, maar dit jaar pakten ze hem dan: de Kleine Uil 2013, de prijs voor de beste Global Game Jam-game van Nederlandse bodem. Sheriffs and Sombreros haalde de meeste stemmen op via een online verkiezing op Globalgamejam.nl.

Het team bestaande uit Carlo de Heer, Gabrian van Houdt, Lex Decrauw, Marvin Roelofs, Paul van Grinsven en Roel Ezendam had gisterenavond tijdens Control Gamelab enige moeite uit te leggen wat de western shooter nu precies te maken had met het thema — heartbeats. Het mocht de pret niet drukken, met een kleine marge op een andere game waarvan ik de naam niet mag noemen, haalde RageSquid dus de overwinning binnen.

De winnaar van de Kleine Uil 2012, Catch-22, is inmiddels uitgebracht in de AppStore. Eens zien wat er met Sheriffs and Sombreros gebeurt.

Foto: Martijn van Best (DGG)

About The Author
Redactie