Nieuws
Now Reading
Event • “Ik kan niet naar Control Gamelab vanavond, want [insert smoesje hier]” Volg dan de avond via Ustream
0

Event • “Ik kan niet naar Control Gamelab vanavond, want [insert smoesje hier]” Volg dan de avond via Ustream

by Eric Bartelson19 februari, 2013

Je hond heeft je huiswerk opgegeten. De brug stond open en ging niet meer dicht. Je woont in Maastricht. Je mag niet naar buiten als het donker is van je ouders/echtgenote/cipier. Er zijn tal van redenen waarom je vanavond niet in Pakhuis de Zwijger kan zijn en geloof me, we hebben ze allemaal wel eens gehoord (en gebruikt).

Maar er is natuurlijk geen enkele reden om Control Gamelab te missen. Zet gewoon je laptopje of iPadje naast je op de bank en stem af op LIVESTREAM 1 of LIVESTREAM 2. En het liefst op allebei, want dan kan je nog switchen van camerapositie. Zie je zo!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.