Nieuws
Now Reading
Kort • De Bungie-platen van de Nederlandse artist Jesse van Dijk
0

Kort • De Bungie-platen van de Nederlandse artist Jesse van Dijk

by Matthijs Dierckx18 februari, 2013

De Nederlander Jesse van Dijk (oud-Guerrilla Games) is een van de concept artists voor Bungie. Gisteren was dus ook voor hem een speciale dag dankzij de onthulling van Bungie’s nieuwe game, Destiny. De shooter in een ‘persistent universe’ leunt zwaar op het achtergrondverhaal. De omgevingen moeten dat verhaal grotendeels overbrengen en dat is natuurlijk een fijne klus voor de concept artists.

Hieronder de twee platen die Bungie vrijgaf van Van Dijk (klikken voor de hoge resolutie).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.