Nieuws
Now Reading
Wedstrijd • Ontwerp het mooiste PlayStation 4 logo
0

Wedstrijd • Ontwerp het mooiste PlayStation 4 logo

by Eric Bartelson15 februari, 2013

Het is vrijdag, dus dan is er wel ruimte voor dit soort halfzachte berichten. De crowdsource ontwerp website 99designs heeft een wedstrijd uitgeschreven voor designers aller landen voor een nieuw logo voor de PlayStation 4. Volgende week woensdag onthult Sony hoogstwaarschijnlijk de nieuwe PlayStation en daar hoort een nieuwe stijl bij.

Dus ben je handig met Photoshop of Illustrator (of Paint) en denk je dat je wel even een leuk nieuw logootje kan maken, ga dan hier heen en stuur in. De winnaar krijgt 500 dollar. De wedstrijd loopt nog tot zondag, maar een beetje vlotte designer heeft toch wel iets klaar voordat de vrijdagmiddagborrel begint? Na de klik al wat uiteenlopende pogingen, zeg nou zelf dat moet toch beter kunnen?

PS4e

 

PS4c

PS4b

 

PS4a

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.