Nieuws
Now Reading
Nieuws • Bekende sprekers voor studenten conferentie Indievelopment
0

Nieuws • Bekende sprekers voor studenten conferentie Indievelopment

by Eric Bartelson15 februari, 2013

Gamedesigner en producer Robin Hunicke en componist Austin Wintory, beiden bekend van hun werk aan PSN-hit Journey van thatgamecompany, zijn sprekers op de studenten conferentie Indievelopment. Ze doen gezamenlijk een praatje over de relatie tussen games en muziek gedurende het ontwikkeltraject. De soundtrack van Journey werd onlangs genomineerd voor een Grammy. Op 25 april wordt de conferentie voor de tweede maal gehouden, dit keer op een andere locatie, namelijk de Overkant in Amsterdam Noord.

Verder is ook Tomáš Dvořák, componist van onder andere Machinarium, bevestigd als spreker. De komende weken worden meer namen bekend gemaakt, maar met deze sprekers is de kaartverkoop wel alvast van start gegaan. Vorig jaar was het snel uitverkocht dus wacht niet te lang. Toegang is 10 euro.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.