Nieuws
Now Reading
Video • Videoreportage over de Global Game Jam in Amsterdam
0

Video • Videoreportage over de Global Game Jam in Amsterdam

by Matthijs Dierckx8 februari, 2013

De Hogeschool van Amsterdam draaide een leuke reportage in elkaar van de Global Game Jam op die locatie. Tijdens Control Gamelab (19 februari) laten we de film zien die organisator Dutch Game Garden maakte over het weekend op alle locaties.

En volgende week een verhaal van de GameJam in Amsterdam in de Nieuwe Revu.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.