Nieuws
Now Reading
Video • De gameplay van Reus uitgelegd door Abbey Games
0

Video • De gameplay van Reus uitgelegd door Abbey Games

by Eric Bartelson8 februari, 2013

We hebben inmiddels al aardig wat geschreven over de God game Reus van Abbey Games. Dat is het voordeel als je buurman bent van Control, maar het komt vooral omdat ze onze aandacht blijven vasthouden met goed getimede filmpjes en stukjes nieuws. (Ook uw game kan hier staan, stuur alle info hierheen.) Een filmpje met uitleg van de gameplay zegt echter meer dan alle woorden die wij er over publiceren. Kijk dus hoe de reuzen de kale wereld vormen en zo leven mogelijk maken voor mensen. Nog geen releasedate, alleen een streefdatum van ‘tweede kwartaal 2013’.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.