Nieuws
Now Reading
Nieuws • Nog 8 dagen om die mooie Green Light Bundle te kopen
0

Nieuws • Nog 8 dagen om die mooie Green Light Bundle te kopen

by Eric Bartelson7 februari, 2013

De Green Light Bundle is in het leven geroepen door Stolen Couch Games om indie developers te helpen hun games op Steam te krijgen. Het idee is simpel, consumenten kopen een flink aantal games die in de Green Light wachtrij staan voor een zeer aantrekkelijke prijs en maken op die manier kennis met de games in kwestie. Als ze de games leuk vinden, wordt ze gevraagd om op ze te stemmen in Steam Green Light.

In deze nieuwe bundel staan maar liefst 9 games, waarvan twee van Nederlandse makelij. Dwarf Quest van Wild Card Games en Megabyte Punch van Reptile Games. Betaal wat je wil met een minimum van 5 euro. De opbrengst wordt eerlijk verdeeld onder de developers en een gedeelte gaat in de pot waar participerende ontwikkelaars beroep op kunnen doen als ze geld nodig hebben voor het development van hun games. Koop die Green Light Bundle hier. Na de klik een overzicht van de 9 deelnemers.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.