Nieuws
Now Reading
Video • Trailer voor Gold Diggers, de nieuwe game van Gamistry
0

Video • Trailer voor Gold Diggers, de nieuwe game van Gamistry

by Eric Bartelson6 februari, 2013

De Amsterdamse studio Gamistry, je weet wel van Munch Time, heeft vandaag een aankondigingstrailer online gezet voor zijn nieuwe game Gold Diggers. Nog niet zolang geleden kwam van deze studio ook al Scrap Tank uit, een endless runner game met in de hoofdrol een tank die met het schroot van neergeschoten tegenstanders upgrades verdiende. Gold Diggers is ook een endless runner, geïnspireerd door games als Jetpack Joyride en Mega Worm.

De speler neemt plaats in een graafmachine die als een mol dwars door de aarde boort en ondertussen goud oppikt. Maar de aardkost zit vol gevaren en met een flinke dosis geluk, vaardigheid en bij elkaar gespaarde (of gekochte) upgrades graaf je jezelf naar een high score. Binnenkort starten de beta testen voor de game, precieze releasedatum is nog niet bekend, wel dat Gold Diggers ontwikkeld wordt voor iOS en Android.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.