Nieuws
Now Reading
Video • Jan-Bart van Beek legt haarfijn uit hoe Killzone Mercenary werkt. In het Spaans.
0

Video • Jan-Bart van Beek legt haarfijn uit hoe Killzone Mercenary werkt. In het Spaans.

by Eric Bartelson1 februari, 2013

Gisteren werd de nieuwe trailer van Killzone Mercenary voor PS Vita gepresenteerd als aftrap voor een grotere marketingcampagne. Daarvoor werden Europese journalisten uitgenodigd in de Amsterdamse studio van Guerrilla Games, waar ze de kans kregen om de game zelf te spelen en te praten met de makers.

En dan blijkt Studio Art Director Jan-Bart van Beek plotseling over een verborgen talent te beschikken, hij ratelt zijn antwoorden in rap Spaans af. Met een een vreemd hoog stemmetje, dat dan weer wel…

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.