Nieuws
Now Reading
Video • Nieuwe trailer van Killzone Mercenary
0

Video • Nieuwe trailer van Killzone Mercenary

by Eric Bartelson31 januari, 2013

Ok, de game wordt niet gemaakt in Nederland, maar in Cambridge bij de Guerrilla Games dependance aldaar. Toch is de Nederlandse bemoeienis nog behoorlijk  groot met die game. Je dacht toch niet dat ze in Amsterdam zomaar afstand doen van hun zorgvuldig opgebouwde IP? Dus naast Killzone 4 (we gokken maar wat hoor, niks bevestigd…) en het nieuwe IP, blijft het team betrokken bij deze PS Vita exclusive. Releasedatum nog onbekend.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.