Nieuws
Now Reading
Nieuws • Internationaal team wint met Ru-Pam de Global Game Jam in Breda
0

Nieuws • Internationaal team wint met Ru-Pam de Global Game Jam in Breda

by Eric Bartelson29 januari, 2013

Als we het goed hebben gezien heeft deze club twee Nederlanders, twee Italianen en een Duitser aan boord. Zij wisten Babylonische spraakverwarringen te vermijden en met Ru-Pam een game te bouwen die de jury wel kon bekoren. In deze co-op game is het de bedoeling dat twee spelers één scherpschutter besturen. Degene met de controller is de baas over de hersenen, hij zit voor en kijkt naar het scherm. Degene met de PS Move controller bewaakt het hart en zit achter zijn medespeler en mag niet naar het scherm kijken. Het is de bedoeling om hersenen en hart in harmonie te laten werken, maar hoe precies is niet helemaal duidelijk zonder uitleg of filmpje. Zit niks anders op dan op 19 februari naar Control Gamelab in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam te komen en ‘m zelf te testen.

Het team bestond uit Christian Kokott, Matteo Ferrara, David Oppenberg, Robin-Yann Storm, Mattia Traverso. Download de game hier, al raadt het team het af om deze build te gebruiken vanwege het ontbreken van uitleg.

Dit krijgt de winnaar in Breda:

winnaar breda

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.