Nieuws
Now Reading
Nieuws • DarkPulse van We got girls winnaar in Leeuwarden
0

Nieuws • DarkPulse van We got girls winnaar in Leeuwarden

by Eric Bartelson28 januari, 2013

In Leeuwarden jamden de deelnemers op een heel bijzondere plek: de voormalige gevangenis De Blokhuispoort. Hier kregen de teams een eigen cel toegewezen voor het development en een andere cel om te slapen. Het gelegenheidsteam We got girls werd door de jury uitgeroepen tot winnaar met de co-op game DarkPulse. In deze topdown survivalgame is het doel om de andere speler te vinden. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Het is namelijk pikkedonker en als enige verlichting heb je een orb (je bent namelijk een tovenaar). Die orb reageert op de hartslag van de andere speler, is hij dichterbij dan voedt hij zich op het geluid, loop je van elkaar af dan dimt het licht.

Oh hadden we al gezegd dat er monsters schuilen in de duisternis? Nee? Nou bereid je voor op heel wat schrikmomenten en flink wat strijd om elkaar heelhuids te treffen. Gemaakt door een team met vrouwen zoals hun naam al enigszins deed vermoeden. Hanny Cnossen en Fransien Boswijk zijn de dames in kwestie, verder in het team Emile van der Heide, Michael Bosschert en Koen Geerling. Download de game voor Mac en PC hier.

Jury in Leeuwarden

Deel van de jury (Arjan Terpstra en Maarten Brands) in Leeuwarden aan het werk. foto via www.game-en-co.nl

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.