Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Green Hill en Abstraction Games achter PSM game Gun Commando
0

Uit Nu! • Green Hill en Abstraction Games achter PSM game Gun Commando

by Eric Bartelson25 januari, 2013

De eerste first person shooter van Nederlandse makelij op de PlayStation Vita is niet Killzone Mercenary, maar Gun Commando van de Engelse publisher Ripstone. Graven we even verder dan blijkt de game te zijn gemaakt door Green Hill Studios en Abstraction Games, waarbij de eerste waarschijnlijk voor de productie tekende en de laatste voor het development.

Comic- en game artist Romano Molenaar zorgt verder voor een oranje tintje met de comicbook stijl cutsecenes. De game is verkrijgbaar via PlayStation Mobile en dat betekent dus speelbaar op de PlayStation Vita en alle daartoe geschikte smartphones en tablets. Koop ‘m hier. Trailer na de klik.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.