Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Gunslugs van OrangePixel is Ouya-ready en komt met een tweespeler optie
0

Uit Nu! • Gunslugs van OrangePixel is Ouya-ready en komt met een tweespeler optie

by Eric Bartelson17 januari, 2013

Het is misschien wel de OrangePixel game die het langs in ontwikkeling is geweest. Acht maanden deed programmeur/artist/designer Pascal Bestebroer over Gunslugs en die tijd heeft hij goed gebruikt. Gunslugs is te omschrijven als een run & gun waarbij je als geharde commando gedropt wordt midden in vijandig gebied en je tussen de chaos en explosies opdrachten moet uitvoeren. De game kent de typerende pixelstijl van Bestebroer en is grafisch zijn meest uitgesproken werk ooit.

Gunslugs is klaar voor de Ouya. Het heeft een tweespeler optie die op de nog te verschijnen Android console makkelijk speelbaar is dankzij de bijgeleverde controllers. Maar ook op de mobiele telefoon is het mogelijk coöperatief door de levels te struinen, het vergt alleen wat tweaken en additionele hardware (zoals een WiiMote, bluetooth controllers of extra iOS apparaten). Lees hier hoe je de tweespeler aan de praat krijgt. En koop de Android versie hier en de iOS versie daar. Na de klik de game in actie.

Chaos en battle op verschillende locaties.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.