Nieuws
Now Reading
Nieuws • Dit is de nieuwe game van Triumph Studios
0

Nieuws • Dit is de nieuwe game van Triumph Studios

by Matthijs Dierckx16 januari, 2013

Ok, om eerlijk te zijn is de juiste kop: Dit zijn vage beelden uit wat vermoedelijk de nieuwe game van Triumph Studios is. Maar dat vond ik te lang. En niemand die daar op zou klikken. Enfin, het zit zo: Triumph Studios stuurde onderstaande kerstkaart rond. Een puzzle. Diverse fans deden het werk voor ons en bovenstaande afbeelding is het resultaat. Wie naar de beelden kijkt en een ‘oude’ serie van de studio kent, krijgt volgens ons een aardig idee waar Triumph op dit moment mee bezig is.

Wat denk jij?

XMasCard2012

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.