Nieuws
Now Reading
Video • Trailer Joost van Dongens Cello Fortress: ah, dus zo werkt de game…
0

Video • Trailer Joost van Dongens Cello Fortress: ah, dus zo werkt de game…

by Matthijs Dierckx15 januari, 2013

We schreven er al een hele tijd geleden over, maar nu is er dan de trailer: Joost van Dongens Cello Fortress is officieel uit. In de game neemt een cello-speler (tot nu toe altijd Van Dongen zelf) het op tegen gamers met een controller in hun handen. De cello bestuurt de verdedigingswerken — door hoge of lage tonen te spelen — en de spelers besturen de ‘aanvallers’. Vaag? Daarvoor is dus het filmpje.

Van Dongen en Cello Fortress zijn vanaf nu boekbaar. Meer info hier. Trailer na de klik.

En vergeet niet Van Dongens geweldige development blog een bezoekje te brengen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.