Nieuws
Now Reading
Video • Videoverslag van de Masterclass Dag tijdens Game in the City
0

Video • Videoverslag van de Masterclass Dag tijdens Game in the City

by Matthijs Dierckx15 januari, 2013

Organisator Dutch Game Garden liet Dyzlo Film een verslag maken van de Masterclass Dag van afgelopen november tijdens Game in the City. Aan het woord komen naast DGG’s eigen JP van Seventer onder meer Paladins Derk de Geus en Hello Games’ Sean Murray:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.