Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Super Crate Box gekozen tot PlayStation Mobile Game of the Year (update)
0

[Nieuws] Super Crate Box gekozen tot PlayStation Mobile Game of the Year (update)

by Matthijs Dierckx24 december, 2012

Super Crate Box is gekozen tot PS Mobile Game of the Year. Vlambeer lanceerde de game oorspronkelijk in 2010, bracht het spel later naar iOS en een paar maanden geleden op verzoek van (en betaald door) Sony naar PlayStation Mobile (PS Vita en PS-certified Android toestellen).

Fred Dutton van het Europese PlayStation.Blog schrijft over de game:

Believe it or not, I reckon I’ve played SCB more than any game in any category. Vlambeer’s bite-sized score-attack platformer was an ingenious confection, and nailed that just-one-more-game catchiness better than any other title this year.

Vlambeer, gefeliciteerd!

UPDATE: In tegenstelling tot wat we in eerste instantie meldden, betreft het niet een Europese, maar wereldwijde verkiezing. En verder is Guerrilla Games’ Killzone Mercenaries uitgeroepen tot ‘Most Anticipated PS Vita Game‘ (scoll naar beneden).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.