Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Eindeloos knallen met Scrap Tank van Gamistry
0

[Uit Nu!] Eindeloos knallen met Scrap Tank van Gamistry

by Eric Bartelson21 december, 2012

Het blijft moeilijk te geloven dat dezelfde mensen die het schattige (en zeer succesvolle) platform-puzzelspelletje Munch Time hebben gemaakt, nu ook verantwoordelijk zijn voor de eindeloze tankgame Scrap Tank. Maar wie wat verder kijkt dan de tank hoog is, ziet wel degelijk hetzelfde niveau van afwerking en oog voor detail van de heren van Gamistry.

Scrap Tank is als onderdeel van een intern experiment tegelijk bedacht en in productie gegaan met Munch Time, maar waar de aaibare kameleon zijn zegerondje op iOS en Android er al op heeft zitten, bleek Scrap Tank een heel ander beest om te ontwikkelen. Vooral de ingame shop heeft er voor gezorgd dat het spel langer op zich heeft laten wachten. Maar nu is hij er dan en heeft de speler een eindeloze stroom tegenstanders om mee af te rekenen. Vernietigde vijanden geven ‘scrap’ of oud metaal, het ingame betaalmiddel dat ingeruild kan worden voor grotere wapens, betere bepantsering en upgrades. Koop de game hier. (Normaal 89 cent, maar nu nog heel even gratis)

Zo ziet de game eruit.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.