Control
Now Reading
SPEEL NU DE CONTROL KERSTGAME!
0

SPEEL NU DE CONTROL KERSTGAME!

by Redactie21 december, 2012

Control en Weirdbeard presenteren…

Control’s Kerstgame 2012

Vijf jaar bezig en nog steeds geen uil…

De Nederlandse gamesstudio’s zijn te sterk! Help Matthijs en Eric aan hun eerste uil en versla de zes eindbazen in deze epische episode van “met-een-hamer-of-een-zwaard, ontwikkeld door mannen met een baard”

Zo begint onze ‘interactieve kerstkaart’ — ontwikkeld door Weirdbeard en een hoofdrol voor een stel bekende Nederlandse game-characters. Speel als Matthijs of als Eric. Doe het alleen of werk samen. Of — heel realistisch — maak er een epische herrie van. Wat je ook doet, de consequenties zijn voor jou!

Speel hem hier: Control-online.nl/kerstkaart

About The Author
Redactie