Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] De eerste game van Gamious is niet een Gamious game, maar een Keesing game: Mr Pig Muddy
0

[Uit Nu!] De eerste game van Gamious is niet een Gamious game, maar een Keesing game: Mr Pig Muddy

by Eric Bartelson19 december, 2012

Gamious is een game publisher, opgezet door onder andere de huidige DGA voorzitter Pim Bouman. Zijn idee is om freelance developers, programmeurs, artists en muzikanten te verenigen voor gameprojecten en ze voor hun onbetaalde tijd te belonen met een aandeel in de opbrengst van de game. Game Train noemt Bouman het. Maar de eerste game die nu uit Gamious komt is nou net níet zo’n Game Train titel. Het is een game in opdracht van Keesing Games.

Het vermakelijke physics based puzzelspel Mr. Pig Muddy is nu gratis te downloaden voor iOS en Android. Volgende maand komt de eerste echte Game Train game van Gamious uit. Na de klik de trailer.

130 levels modderig plezier.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.