Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Nederlandse studio’s vanavond op tv bij Gamekings met een ‘kerst-jam’
0

[Nieuws] Nederlandse studio’s vanavond op tv bij Gamekings met een ‘kerst-jam’

by Eric Bartelson17 december, 2012

Vlambeer en Abbey Games hebben het onlangs tegen elkaar opgenomen in een daglange gamejam voor het tv programma Gamekings. De opdracht was simpel: maak de vetste kerstgame. Beperkende factor: één van de Gamekings kwam het team versterken. We verklappen de uitkomst van de battle natuurlijk niet, daarvoor moet je kijken om 22.20 uur op MTV.

Twee totaal verschillende games die de kerstgedachte op geheel eigen wijze in beeld brengen zijn het resultaat. Opper king Boris van de Ven kiest de uiteindelijke winnaar. Na de klik de game van Vlambeer. Abbey Games houdt zijn game nog even geheim, maar wilde wel kwijt: “verwacht iets met Assassin’s Creed-achtige grandeur”. We zijn benieuwd. UPDATE: eerste screenshot na de klik.

Dit is Deer Santa van Vlambeer:

Deer Santa from Vlambeer on Vimeo.

En hier istie dan, de game van Abbey Games.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.