Nieuws
Now Reading
Awards terugblik: Youdagames wint Best Music & Audio Design
0

Awards terugblik: Youdagames wint Best Music & Audio Design

by Eric Bartelson14 december, 2012

Youda Mystery The Stanwick Legacy is een zeer atmosferische game van Youdagames. Een hidden object game waarbij de speler terug gaat naar zijn ouderlijk huis en daar al zoekend en gravend achter een schokkend familiegeheim komt. Beelden, muziek en geluid werken uitermate goed samen en vormen een beklemmend geheel.

De muziek is van componist Maarten Bonder die een persoonlijke tragedie meenam bij het schrijven van de nummers voor deze game. Zijn moeder overleed in de periode dat deze game werd gemaakt. Net als Guerrilla Games componist Joris de Man het overlijden van zijn moeder verwerkte in het openingsnummer van Killzone 3, zo heeft ook Bonder zijn moeder een passend eerbetoon bezorgd.

En dit waren de genomineerden:

En zo klinkt de muziek in Youda Mystery The Stanwick Legacy:

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.