Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Uitstel voor eerste Nederlandse Wii U game Toki Tori 2: “Snoeihard gewerkt, maar niet af genoeg”
0

[Nieuws] Uitstel voor eerste Nederlandse Wii U game Toki Tori 2: “Snoeihard gewerkt, maar niet af genoeg”

by Eric Bartelson12 december, 2012

De release van Toki Tori 2 van Two Tribes is uitgesteld. Aanvankelijk zou de game nog dit jaar uitkomen voor Wii U en Steam. Collin van Ginkel, mede-oprichter van de studio zegt daarover: “We hebben snoeihard gewerkt om het op tijd af te krijgen, maar kijkend naar waar we waren afgelopen weekend, was het gewoon niet af genoeg om het idee achter het geheel recht te doen.”

In een blogpost leggen de makers verder uit: “Toki Tori 2 is een zeer persoonlijk project voor ons en op dit moment vinden we het nog niet goed genoeg om uit te brengen.” Als een van de redenen voert Two Tribes aan dat de vele nieuwe features in Toki Tori 2 weliswaar geïmplementeerd zijn, maar nog niet het gewenste niveau hebben. “We zijn bezig met het fixen van de zwakke punten.” Een nieuwe datum is nog niet bekend, wel belooft de studio uit Amersfoort dat de game begin 2013 uitkomt.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.