Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Kan je stemmen? Stem dan mee op Iron Grip Marauders voor Best Browser Game of the Year
0

[Nieuws] Kan je stemmen? Stem dan mee op Iron Grip Marauders voor Best Browser Game of the Year

by Eric Bartelson11 december, 2012

Het gaat lekker met Iron Grip Marauders van ISOTX. Na de winst van de uil voor Best Online Game tijdens de Dutch Game Awards, maakt de game nu weer kans op drie awards in de verkiezing voor Best Browser Game of the Year van BBGSite.com. De game is genomineerd in de categorieën Best Graphics, Best 3D Game en Favorite Strategy Game. Om te winnen heeft ISOTX stemmen nodig en ja hier komt ie: die stemmen kan jij ze geven. Ja we weten dat je net ook al hebt gestemd voor Castaway Paradise op Steam Greenlight, maar het is vast goed voor je karma. Klik!

Voor wie het niet meer wist, zo ziet de game eruit:

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.