Nieuws
Now Reading
Awards terugblik: Game Oven wint Best Casual Game en Best Handheld/Mobile Game met Fingle
1

Awards terugblik: Game Oven wint Best Casual Game en Best Handheld/Mobile Game met Fingle

by Matthijs Dierckx11 december, 2012

Een zeer oorspronkelijk gamedesign, een extreem slicke marketing campagne en succes in de app store: het zal slechts weinigen hebben verbaasd dat Game Oven na de uitreiking van de Dutch Game Awards twee uilen  rijker was. Adriaan de Jongh en Bojan Endrovski zagen hun Fingle bekroond als Best Casual en Best Handheld/Mobile Game.

Foto Gallery

Video van de genomineerde games

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.