Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Soundtrack van Cargo Commander voor Space Truckers met heimwee
0

[Nieuws] Soundtrack van Cargo Commander voor Space Truckers met heimwee

by Eric Bartelson4 december, 2012

Is de Sint nog op zoek naar een goed cadeau? Denk dan eens aan de soundtrack van Cargo Commander, de game van Serious Brew die onlangs werd losgelaten op Steam. In de game ben je een eenzame Space Trucker die ver van huis op drift geraakte containers ontdoet van kostbaarheden. Het spel heeft mede dankzij de soundtrack een sterke melancholische ondertoon die het gevoel van eenzaamheid en heimwee versterkt. De muziek blijft ook zonder de beelden van de eindeloze ruimte verrassend goed overeind.

Verantwoordelijk voor het geluid en de muziek in de game zijn Doppler Sound en Misha Velthuis. Lees hier meer over de functie van de muziek en met name het nummer dat speelt in de home container van de Cargo Commander. De soundtrack is morgen hier te koop voor 3 euro of meer.

En zo werkt de muziek in de game:

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.