Control
Now Reading
[Video] De openingsvideo van de Dutch Game Awards 2012
0

[Video] De openingsvideo van de Dutch Game Awards 2012

by Matthijs Dierckx26 november, 2012

Ze komen in een razend tempo voorbij, maar de filmpjes die bij elke categorie de genomineerde games aankondigen zijn steevast kleine kunststukjes. Editor Teun Vermeer, ooit zelf winnaar van de Dutch Promo Award,  is daar dan ook enkele weken mee bezig.

Deze week plaatsen we ze allemaal online, om te beginnen met de openingsvideo. Ook deze week: nog een hele berg reacties en natuurlijk de prachtige foto’s van Pauline Opmeer en Arno Landsbergen. Maar eerst: de openingsmontage!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.