Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Lees nu de Gamesmonitor 2012: de resultaten van het onderzoek naar de Nederlandse gamesindustrie
0

[Nieuws] Lees nu de Gamesmonitor 2012: de resultaten van het onderzoek naar de Nederlandse gamesindustrie

by Matthijs Dierckx23 november, 2012

Een groep met onder meer de TFI, TNO, Control en Monpellier Venture deed uitgebreid onderzoek naar de Nederlandse gamesindustrie. In de komende uitgave van Control besteden we uitgebreid aandacht aan de belangrijkste punten uit het rapport dat gisteren tijdens Game in the City is gelanceerd.

De Gamesmonitor ’12 is nu online te lezen (na de klik):

De Gamesmonitor is een uitgave van de Taskforce Innovatie Regio Utrecht.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.